سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بنده خدای خویشتن را چهل روز برای خدا خالص نکرد، مگر آنکه چشمه های حکمت از دلش بر زبانش [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :0
بازدید دیروز :1
کل بازدید :3019
تعداد کل یاداشته ها : 4
103/2/6
4:20 ع

دانشگاه علوم اقتصادی یکی از دانشگاه های تخصصی مهم کشور در حوزه ی«مطالعات اقتصادی، مالی و حسابداری و مدیریت» است. ویژگی های این دانشگاه که آن را از سایر مراکز دانشگاهی متمایز می سازد عبارتند از:
1- طراحی و اجرای برنامه تربیت مدیران ارشد مالی و کارشناسان خبره در حوزه های حسابداری، مالی، بیمه و گمرک.
2- بخش عمده ای از دانش آموختگان این دانشگاه، موفق شده اند، جایگاه ممتاز مدیر ارشد مالی در نهادها و سازمان ها دولتی و خصوصی را احراز نمایند.
3- برخی از رشته های تحصیلی این دانشگاه، مانند کارشناسی مدیریت امور گمرکی و کارشناسی حسابداری (گرایش های مالیاتی، دولتی و حسابرسی)، فقط در این دانشگاه دایر بوده و منحصر به فرد می باشد.
4- علاوه بر این، درصد قابل توجهی از فارغ التحصیلان این دانشگاه در کنار کسب تخصص در حیطه های اقتصادی، مالی، حسابداری و بیمه موفق به اخذ رتبه های بالای آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد دانشگاه های کشور گردیده اند.

 

تاریخچه (تاسیس، رشد و تحول دانشگاه)

AWT IMAGE

قدمت این دانشگاه به سال 1315 باز می گردد که به عنوان اولین «مرکز آموزش وزارت امور دارایی» تاسیس، تشکیل و شروع به فعالیت نمود. هدف اصلی آن مرکز در دوره طولانی تحولات 50 ساله خود(1315-1365)، آموزش وتربیت نیروی انسانی ماهر در رده های مختلف دانشگاهی بوده است، تا آنجا که در بسیاری از آن سال ها، اعطای بورس های تحصیلی اعزام به خارج از کشور برای دوره کارشناسی امور مالی و کارشناسی ارشد مدیریت مالی توسط این دانشگاه صورت می گرفته است.
مجوز تأسیس این دانشگاه تحت عنوان" دانشکده امور اقتصادی و دارایی" در شهریور ماه سال 1366 توسط وزارت فرهنگ و آموزش عالی وقت صادر و از سال 1367 اولین گروه دانشجویان از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش کشور پذیرفته شدند.
این دانشگاه در آبان ماه سال 1382 از وزارت امور اقتصادی و دارایی جدا و از آن پس به صورت دانشکده ای مستقل وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اداره گردید. در شهریور ماه 1386 نام دانشگاه از امور اقتصادی تغییر یافته و با نام و عنوان جدید دانشکده علوم اقتصادی تبدیل و رسمیت یافت.
دانشگاه در دوره جدید، تغییرات و تحولات قابل توجهی را در بخش های مختلف دانشگاه تجربه کرده است. به عنوان مثال در بخش آموزشی تعداد دانشجویان دانشگاه از 577 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی در سال تحصیلی 85-84 به 3883 نفر دانشجو در سال تحصیلی 89-88 رسیده در مقطع کارشناسی ارشد و مقطع کارشناسی افزایش یافته است. به تناسب این تحولات، سایر بخش های دانشگاه نیز توسعه و تحول یافته اند.
در وب سایت دانشگاه
(www.ses.ac.ir)، گزارشی از عملکرد و شرح اقدامات بخش های مختلف دانشگاه ارائه شده است.

 

اهم اقدامات در دانشگاه علوم اقتصادی در برنامه چهارم توسعه( 84 تا 88)
1-
ارتقا و کسب جایگاه مهم در بین دانشکده های اقتصاد و مالی در کشور
2- کسب رتبه 16 ام در ارزیابی عملکرد دانشگاه ها در بین 58 مرکز آموزشی و پژوهشی و کسب رتبه 2 ام در بین دانشگاه های در حال توسعه در سال 88
3- راه اندازی رشته های بین رشته ای در دانشگاه نظیر دوره کارشناسی ارشد مهندسی مالی، مهندسی سیستم های اقتصادی و اجتماعی، اقتصاد اسلامی، مدیریت گمرک، مدیریت بیمه
4- بازسازی و نوسازی اساسی ساختمان های اصلی دانشگاه
5- احداث 3 سالن و تالار اجتماعات با مجموع گنجایش 354 نفر
6- افزایش اعضای هیئت علمی از 17 به 25 و جذب 20 بورسیه
7- احراز رتبه علمی-پژوهشی مجله"فصلنامه علمی ـ پژوهشی تحقیقات مدل سازی اقتصادی "با وب سایت مستقل
8- خرید 8000 هزار نسخه کتاب برای دانشگاه در طول 4 سال گذشته
9- سرویس بانک های اطلاعاتی معتبر و معروف
10- تهیه جامع ترین بانک کتاب های الکترونیکی ایران با 4000 کتاب اقتصادی و مالی
11- تجهیز تمام کلاس ها به اینترنت و ویدئو پروژکتور
12- راه اندازی وب سایت دانشگاه با جامع ترین اطلاعات ممکن و با 14 پرتال مستقل